Ziua de manifestare spontană a bunătății

17 Feb

Ziua de manifestare spontană a bunătății

În ziua de 17 februarie, Moldova a marcat Ziua internațională a bunătății cu întreaga lume. Denumirea completă a sărbătorii este Ziua de manifestare spontană a bunătății și se desfășoară la inițiativa organizațiilor internaționale de caritate.

Organizatorii sărbătorii au fost Consiliul Republican al Veteranilor, condus de d-na. Mironik Alla.
La eveniment, care a avut loc la Centrul Cultural Evreiesc al KEDEM, au fost invitați și activiștii  mișcării de veterani, președinți ai organizațiilor de veterani , reprezentanții organizațiilor de binefacere, deputații  parlamentului, veterani de muncă, conducerea KEDEM și  voluntari, reprezentanți ai mișcării "Moștenitorii Victoriei" și O.O. "Speranță și sănătate"

Au fost vizionate două filme despre bunătate: un film documentar "Ei sunt Creatorii binelui", filmat anul trecut și un film despre organizația noastră. Eroii acestor filme au fost oaspeții de onoare ai sărbătorii  : M.I. Prosvirin și președintele A.O. "Speranța și Sănătate" Andreychuk Ludmila. Evenimentul s-a încheiat cu un discurs și înminarea Ludmilei Andreychuk  medaliei "Pentru bunătate".